Portada > Actualitat > Notícies > Protecció Civil obre dues-centes noves places

Protecció Civil obre dues-centes noves places

08/02/2024

Les inscripcions per al curs formatiu es podran tramitar fins al pròxim dimarts, 20 de febrer

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya ha obert una nova convocatòria d’un curs bàsic per formar part del cos voluntari de Protecció Civil. Les sessions s’allargaran del 6 de març al 14 de juliol, i tenen l’objectiu d’oferir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a donar suport a tasques relacionades amb la protecció urbana i sanitària immediata.

Per a participar en el curs, cal inscriure’s abans del 20 de febrer. Hi ha dues-centes places disponibles i la modalitat del programa és semipresencial, amb cinquanta hores en línia i vint hores presencials. En aquest darrer cas, les trobades es duran a terme tres dissabtes al matí i seran obligatòries. D’altra banda, el 29 de juny s’avaluaran les habilitats adquirides amb un examen i, qui aconsegueixi passar la prova, rebrà un diploma acreditatiu. 

Al web de la Generalitat de Catalunya es poden consultar tots els detalls pel que fa al plantejament d’aprenentatge, l’organització de les classes o els criteris d’admissió. Per a més informació, es pot adreçar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Protecció civil
Protecció Civil