Portada > Actualitat > Notícies > La vila enceta una nova edició del cicle «7 d’Experiències»

La vila enceta una nova edició del cicle «7 d’Experiències»

09/02/2024

La fotògrafa Pilar Aymerich ofereix una xerrada acompanyada per l’historiador Antoni Escudero

Aquesta setmana, la Biblioteca de Piera ha acollit el primer col·loqui cultural emmarcat en el cicle «7 d’Experiències», el qual planteja conferències d’interès per a tots els públics cada dijous, a les 19 hores, fins al març. El 8 de febrer, la Sala d’Actes de l’equipament va omplir el seu aforament per la xerrada conduïda per la fotògrafa Pilar Aymerich, qui va oferir al públic un repàs de la seva trajectòria, acompanyada per l’historiador local, Antoni Escudero.

La següent sessió del cicle cultural es desenvoluparà el pròxim dijous, 15 de febrer, i anirà a càrrec de l’especialista en crònica negra catalana, Tura Soler. En aquesta ocasió, la proposta estarà presentada per l’expolicia local Ferran Rafecas. Una setmana després, el dia 22, la biblioteca comptarà amb l’assistència del periodista Roger de Gràcia, qui oferirà una xerrada acompanyat pel professional de la comunicació audiovisual, Màrius Montmany. El darrer col·loqui del mes se celebrarà el 29 de febrer a càrrec del periodista Albert Om, presentat per la filòloga Gemma Belart.

Pel que fa al març, el dia 7 arribarà a la nostra localitat l’artista Carla Vall, qui presentarà el seu llibre No Mentiràs. A continuació, el 14 de març serà el torn de l’escriptora Lyona, qui s’adreçarà a la ciutadania per parlar de la seva nova peça Madr¿eh?, mentre que la també escriptora Juana Dolores clourà el cicle «7 d’Experiències» d’enguany el 21 de març amb una xerrada sobre el seu llibre I si una nació desfilant per una catifa vermella.

Arxivat a: Cultura
7 d'experiències
7 d'experiències
7 d'experiències
7 d'experiències
7 d'experiències
7 d'experiències
7 d'experiències
7 d'experiències