Portada > Actualitat > Notícies > Bons resultats del Club Natació Piera en els campionats d'hivern

Bons resultats del Club Natació Piera en els campionats d'hivern

14/02/2024

Esportistes de totes les categories participen en diverses proves al llarg dels darrers mesos

El Club Natació Piera (CNP) ha acabat els campionats d’hivern amb bons resultats. En els últims mesos, el grup d’esportistes local ha assistit a diverses trobades assolint bones posicions. 

En les proves disputades al desembre a les piscines del CN Sabadell i CN Barcelona es van produir els següents resultats. En la categoria infantil, Elma Barragán va participar a les proves dels 200m estils, 50m lliures, 50m y 200m papallona; Martí Batet ho va fer als 50m i als 400m lliures; i Marc Silvestre va nedar 50m lliure i 50m papallona. En la categoria júnior Mencía Cardenal va representar el CNP a la prova dels 50m esquena.

Per altra banda, el passat 4 de gener es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Vilafranca el Trofeu de Reis en categoria aleví. En aquesta categoria, Marina Garcia va ser 5a; Sabina Maria Cojan, 8a; i Nil Vicent va finalitzar en 30a posició.

Posteriorment, aquest mes de febrer s'ha disputat el Campionat de Catalunya, a les piscines Can Llong del Club Natació Sabadell. Tot l’equip aleví del CNP ha participat aconseguint notables resultats. Marina García va ser 4a posició al combinat de braça, Nil Vicent va acabar 6è el combinat de crol, Sabina Maria Cojan va ser 7a al combinat de papallona i va aconseguir la marca mínima per participar al campionat d’Espanya aleví d’estiu. Per últim, Arlet Román va acabar en 28a posició el combinat d’esquena i la nedadora Arlet Vera va completar l’equip femení pel relleu 4x100 estils on les noies van aconseguir la posició 17 de 32 equips. L’equip aleví va aconseguir en aquest campionat finalitzar en la 38a posició de 69 clubs participants.

 

Ara toca seguir entrenant i preparar-se bé la segona part de la temporada pels campionats d’estiu on el CNP espera tenir un bon nombre de nedadors classificats.

Arxivat a: Esports
Club de Natació Piera
Club de Natació Piera
Club de Natació Piera
Club de Natació Piera