Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per posar una parada a la Fira del Sant Crist

Obertes les inscripcions per posar una parada a la Fira del Sant Crist

19/02/2024

L’esdeveniment se celebrarà els dies 20 i 21 d’abril amb la voluntat de dinamitzar el comerç de proximitat

Els dies 20 i 21 d’abril se celebrarà una nova edició de la Fira del Sant Crist, una fira multisectorial que vol donar un impuls al comerç local així com a d’altres propostes que puguin aportar-hi un valor afegit. L’esdeveniment comptarà amb la participació de les entitats de la vila i amb una programació d’activitats lúdiques complementàries. No hi faltaran propostes diverses com una zona infantil, un espai modernista, concerts, exposicions, una zona de jocs tradicionals o espais dedicats a la gastronomia.

Com inscriure-s'hi? 

Les persones interessades a participar a la fira, ja sigui amb una parada, una carpa o un estand, poden formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a l'empresa MAPAMUNDI a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Des d’aquesta mateixa empresa contactaran amb les persones que hagin fet la sol·licitud per informar de tots els detalls referents a preus i opcions de participació.

Arxivat a: Fires
Fira del Sant Crist