Portada > Actualitat > Notícies > Piera ja compta amb un punt d’atenció a les dones a la Bòbila

Piera ja compta amb un punt d’atenció a les dones a la Bòbila

19/02/2024

Les dependències de Serveis Socials disposen d’un Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Des d’aquest febrer, Piera compta amb un punt d’atenció estable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), un projecte promogut per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’oferir un espai on es poden fer consultes relacionades en l’àmbit de la salut, el treball, l’habitatge, els serveis o altres recursos i, si s'escau, es dona assessorament en cas que calgui derivar-les a altres entitats i organismes competents.

Tot i que actualment atén els dijous, a partir de març, l’atenció es durà a terme el primer dimarts, a la tarda, de 3 a 6,  i el tercer dimarts de cada mes, el matí de 8 a 3, i a la tarda de 2/4 de 4 a 6).

Amb la incorporació del SIAD, Piera guanya un nou recurs d’atenció a les dones, ja que, fins ara, per fer ús d’aquest servei calia desplaçar-se a Masquefa.

 

 

Arxivat a: Benestar social
SIAD