Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el procés de licitació del Servei Municipal d'Escola de Música a Piera

En marxa el procés de licitació del Servei Municipal d'Escola de Música a Piera

27/02/2024

El termini finalitza el 6 de març

L’Ajuntament de la Vila de Piera ha posat en marxa els tràmits per establir el servei municipal d'escola de música. Tot i la presència al municipi de l'’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases’, des de fa més de 30 anys, era necessari municipalitzar aquest servei per assegurar-ne la continuïtat i millorar-ne l'accés als vilatans.

Un cop passats uns mesos intensos de gestions per accelerar els tràmits necessaris, l’equip de govern ha anunciat aquest  febrer la licitació de l'escola de música per als cursos 2023-2024 i 2024-2025, complint així el compromís que va adquirir amb els usuaris. En aquests moments, s'està treballant per agilitar el procés d'adjudicació i garantir així el correcte funcionament de l'escola en el futur.

El termini per presentar ofertes finalitza el 6 de març. Les empreses interessades poden dirigir les seves propostes al perfil del contractant de Piera, a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública, disponible en aquest enllaç: https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/300037616

Per a l'equip de govern, l'accés dels infants i joves a una educació de qualitat és una prioritat, tant dins com fora de l'horari escolar. És reconeguda com un element clau per estimular la creativitat i la sensibilitat en el procés de creixement dels individus. És per això que es considera essencial proporcionar oportunitats educatives de qualitat en el temps lliure dels joves.

Arxivat a: Educació, Educació
En marxa el procés de licitació del Servei Municipal d'Escola de Música a Piera