Portada > Actualitat > Notícies > Es publica el calendari fiscal del 2024

Es publica el calendari fiscal del 2024

27/02/2024

El consistori introdueix enguany una quarta fracció per l’Impost de Béns Immobles (IBI)

La ciutadania ja pot consultar en línia el calendari fiscal del nostre municipi per l’exercici de 2024. L’Ajuntament de Piera ha publicat el document avui, 27 de febrer, amb la finalitat que tot el veïnat pugui accedir al calendari a través del web municipal i, en qualsevol moment i indret, poder planificar els terminis de pagament de les taxes i impostos corresponents.

Com a novetat enguany, el consistori ha decidit introduir una quarta fracció en l’abonament de l’Impost de Béns Immobles (IBI). D’aquesta manera, es pretén facilitar el pagament a totes les famílies, reduint la quantitat que s’ha d’aportar en el moment de la domiciliació de cada fracció.

Arxivat a: Hisenda
Calendari fiscal

Arxius adjunts