Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Piera i la Diputació de Barcelona es reuneixen per potenciar el turisme local

L'Ajuntament de Piera i la Diputació de Barcelona es reuneixen per potenciar el turisme local

27/02/2024

Amb la voluntat de protegir i dinamitzar els espais d'interès turístic i històric de la vila

La reunió, que es va realitzar al Recinte de la Maternitat de Barcelona, va destacar la necessitat d'atendre espais com Cal Ventura o la Bòbila, actualment en estat de deteriorament. També es va parlar sobre l'execució del projecte de senyalització de 50 punts en diversos camins dels barris i pobles del terme municipal, amb l'objectiu de fomentar rutes a peu o en bicicleta pels 57,2 km2 de territori.

Un dels temes rellevants que també es van tractar en aquesta trobada va ser la situació delicada de l'Ermita Santa Creu de Creixà, sobre la qual es va manifestar la intenció de buscar solucions immediates. Per altra banda, també es va destacar el projecte de la Via Blava, que seguirà la llera del riu Anoia, així com les diferents vies verdes del territori, amb la finalitat d'impulsar el turisme natural i cultural.

L'agenda de la reunió també va incloure la protecció del paratge de Les Flandes i la planificació del Pla Director del Nucli Antic, amb la voluntat de preservar el patrimoni històric i natural del municipi.

Tot això es preveu que es materialitzi en un Pla Local de Turisme que serà impulsat pròximament per l'Ajuntament de Piera, amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament sostenible i la diversificació de l'oferta turística a la localitat.

L'encontre va ser presidit per la diputada delegada de Turisme, Abigail Garrido, i la gerenta de Serveis de Turisme, Soledad Bravo, juntament amb l'alcaldessa de Piera, Carme González, i la regidora de Patrimoni, Raquel Calsina.

Arxivat a: Turisme, Turisme
L'Ajuntament de Piera i la Diputació de Barcelona es reuneixen per potenciar el turisme local