Portada > Actualitat > Notícies > La pròxima sessió de cinema infantil al Foment serà el 3 de març

La pròxima sessió de cinema infantil al Foment serà el 3 de març

28/02/2024

Com a novetat, s’entregaran crispetes gratuïtes als 30 primers infants que hi assisteixin

Tot està enllestit al Teatre Foment per acollir la sessió cinematogràfica infantil del mes de març, emmarcada en la programació estable de l’equipament que l’Ajuntament de Piera ha posat en marxa sota el nom «Més Foment» amb l’objectiu de millorar l’oferta cultural al nostre municipi. En aquesta ocasió, el consistori entregarà crispetes de franc als/les 30 primers/es nens i nenes que arribin a la sala.

La jornada es durà a terme el pròxim diumenge, 3 de març, a partir de les 11.30 hores, i consistirà en la projecció de la cinta Supercuc (2021), una pel·lícula de 55 minuts de durada i recomanada per a canalla de més de tres anys en la qual un gran cuc superheroi que és capaç d’ajudar a tothom al bosc on viu —aranyes, escarabats, gripaus i tota mena d’animalons—, fins que és segrestat i, aleshores, la comunitat del bosc haurà de treballar per salvar al seu estimat Supercuc.

L’activitat forma part del cicle CineXic, una iniciativa que s’inclou al programa cultural i infantil municipal gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat Òmnium Cultural. A més, amb l’objectiu d’impulsar el contingut pedagògic i lúdic entre la població més menuda del nostre municipi, s’ofereix material didàctic per acompanyar el llargmetratge.

Arxivat a: Cultura
Supercuc