Portada > Actualitat > Notícies > L'èxit marca l’inici de temporada del Moto Club Piera

L'èxit marca l’inici de temporada del Moto Club Piera

29/02/2024

Denisa Pechazkova i d’Otger Martí aconsegueixen la primera posició a les seves proves

La localitat gallega d’Arteixo ha acollit la primera prova de la temporada 2024 de trial a escala estatal, a la qual ha tingut representació el nostre municipi gràcies a la participació del Moto Club Piera. Tot i la pluja i el vent que van afectar la zona al llarg del cap de setmana del 24 i 25 de febrer, ambdues jornades van ser un èxit per al jove grup de motoristes de la nostra vila.

Victòria de l’esport pierenc

Durant dissabte, 24 de febrer, a la categoria Cadet 125, el pilot del Moto Club Piera, Otger Martí, va aconseguir la victòria de la cursa, mentre que el també motorista del club pierenc, Genís Forns, va finalitzar la prova assolint el bronze.  

La pilot Denisa Pechazkova també va aconseguir emportar-se la primera posició a la categoria femenina de TR1, mentre que en l’àmbit masculí d’aquesta mateixa categoria, David Fabian va finalitzar com a segon la seva cursa. De cara a diumenge, 25 de febrer, Otger Martí i Denisa Pechazkova tornaven a revalidar la seva victòria.

Des del Moto Club Piera s’ha mostrat gran satisfacció per l’inici de temporada que l’entitat ha dut a terme a Galícia i, en aquest sentit, l’Ajuntament de Piera ha demostrat el seu orgull perquè, un cop més, l’esport local aconsegueix situar-se com a referent a les competicions d’arreu.

Arxivat a: Esports
Moto Club Piera
Otger Martí
Denisa Pechazkova