Portada > Actualitat > Notícies > Piera celebra la Setmana de la Poesia

Piera celebra la Setmana de la Poesia

12/03/2024

S’organitzaran propostes adreçades a promoure la creació literària entre el públic infantil, juvenil i adult

La poesia serà la protagonista de di­versos actes que se celebraran a Piera a partir del 18 de març i amb els quals l’Ajuntament cerca promoure la lite­ratura entre els infants, el jovent i el públic adult de la nostra localitat.

En aquesta línia, des del dia 18 fins al 28 de març, es desenvoluparà el projecte «Penja un poema», diri­git a estimular la creació poètica de l’alumnat del cicle mitjà de les esco­les locals. Les obres sorgides de la iniciativa —alhora en el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del consistori— esta­ran exposades durant una setmana a la biblioteca i, després, es col·loca­ran als comerços pierencs. També, els dies 19 i 21 de març, a les 17.15 hores, la Biblioteca de Piera acollirà el Club de Petits, un taller literari pensat per a infants d’entre zero i tres anys.

D’altre costat, la sala d’exposici­ons del consistori acollirà el dia 20 el concert poètic «Lo cárdeno sobre lo rojo», d’homenatge a Federico García Lorca, a càrrec de la pierenca Maria Escudero (veu) i el pianista Joan Díaz. A més, l’equipament bibliotecari serà escenari, el dia 21 a partir de les 19 hores, d’un col·loqui conduït per la poetessa Juana Dolores —una pro­posta emmarcada en el cicle «7 d’Ex­periències»—, qui presentarà el seu darrer llibre i oferirà al públic un re­cital de poesia. El 23 de març se cele­brarà la 5a Trobada Poètica «Piera en vers», amb un recorregut que s’ence­tarà a l’avinguda Barcelona.

Arxivat a: Cultura
Poesia
Poesia