Portada > Actualitat > Notícies > El municipi acull una prova del Campionat de Catalunya de Trial de Nens

El municipi acull una prova del Campionat de Catalunya de Trial de Nens

13/03/2024

Dos pilots del Moto Club Piera han aconseguit pujar al podi de la seva categoria

La nostra vila ha acollit la tercera cursa puntuable de la temporada del FCM Campionat de Catalunya de Trial de Nens 2024 amb èxit, malgrat els  tolls d’aigua i el fang que van dificultar el recorregut arran la pluja caiguda durant el matí i la tarda de la jornada.


A la competició han participat prop d’una quarantena de pilots d’entre 4 i 14 anys, que s’han enfrontat en zones de roca i terra, amb diferents nivells de dificultat, segons l’edat i la categoria. Pel que fa als resultats de la jornada, Nico Rodríguez, del Moto Club Piera, va guanyar a la categoria Promo, seguit pel seu company d’equip, Lluc Gómez.

Podeu visualitzar un vídeo de la jornada al canal de YouTube de Televisió de Piera.

 

Arxivat a: Esports
Trial
Trial
Trial
Trial