Portada > Actualitat > Notícies > Tot enllestit per la 14a Festa de la Forja

Tot enllestit per la 14a Festa de la Forja

18/03/2024

La celebració pretén donar a conèixer la tradició de l’ofici de ferrer al barri dels Gats

El pròxim dissabte, 23 de març, el barri dels Gats acollirà la 14a edició de la Festa de la Forja, una jornada dedicada a reivindicar les arrels del nostre municipi amb l'antic ofici de ferrer. Al llarg del dia, la plaça de la Sardana serà escenari d'exhibicions de forja, tallers per a totes les edats i un espai de mostra i venda d'artesania.

La trobada s'encetarà a partir de les 10 hores, amb una botifarrada oberta a tothom. A continuació, des de les 11 h, es podrà assistir a tallers de forja i d'oficis artesans —aptes per a tots els públics—, fang, cistelleria i llana. D'altra banda, durant tot el dia, Ricardo Cornelius explicarà contes a la mainada.

Després, al migdia, el grup de música medieval Sübitus oferirà un vermut musical, el qual donarà pas al dinar. L'àpat començarà a les 14.30 hores, i consistirà a gaudir d'una escudella de ferrer amb bol de terrissa per 9 euros. A la tarda, està previst dur a terme un taller d'ous de Pasqua i una xocolatada.

Arxivat a: Cultura
Forja