Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Piera instal·la uns nous pòdiums a la piscina municipal

L’Ajuntament de Piera instal·la uns nous pòdiums a la piscina municipal

20/03/2024

Els anteriors estaven en molt mal estat i el consistori ja els havia retirat el passat estiu

L'Ajuntament de la Vila de Piera ha anunciat la finalització dels treballs d'instal·lació de nous pòdiums a la piscina municipal, satisfent així una demanda reiterada pels usuaris de la instal·lació. Els nous pòdiums han substituït els antics, que es trobaven en un estat de deteriorament avançat, comprometent la seguretat dels usuaris.

L’equip de govern ha manifestat la importància de respondre a les necessitats dels ciutadans i ha subratllat el compromís de l'ajuntament amb el manteniment i millora de les instal·lacions esportives municipals. A més, ha agraït la paciència dels usuaris durant el procés d'instal·lació dels nous pòdiums i ha animat a la comunitat a continuar gaudint de les instal·lacions amb la confiança de saber que el consistori es pren seriosament la seguretat i la comoditat.

Arxivat a: Esports
L’Ajuntament de Piera instal·la uns nous pòdiums a la piscina municipal