Portada > Actualitat > Notícies > La 14a Festa de la Forja es clou amb èxit de participació

La 14a Festa de la Forja es clou amb èxit de participació

25/03/2024

Durant la jornada, el veïnat ha pogut gaudir de propostes pensades per a totes les edats

El barri dels Gats ha acollit aquest cap de setmana la 14a edició de la Festa de la Forja, una proposta dedicada a reivindicar la relació pierenca amb l'antic ofici de ferrer. Amb això, durant el 23 de març, la plaça de la Sardana ha acollit amb èxit exhibicions, tallers per a totes les edats i un espai de mostra i venda d'artesania.

La trobada va començar amb una botifarrada i, a continuació, es van dur a terme tallers de forja i d'oficis artesans fang, cistelleria i llana —els quals van gaudir d’una bona acollida— i un conta contes va entretenir la mainada. Al migdia, va tocar el grup d’estil medieval Sübitus, oferint un vermut musical que va donar pas al dinar, que va consistir en una escudella de ferrer amb bol de terrissa. A la tarda, es va poder participar en un taller d'ous de Pasqua i una xocolatada.

Des de l’organització de l’esdeveniment, s’ha mostrat satisfacció per la participació en la jornada i s’ha establert l’objectiu de treballar per elaborar un «arbre de claus» que se situarà al centre de la plaça de la Sardana per tal de retre homenatge a la forja.

Arxivat a: Barris, Cultura
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024
Festa de la Forja 2024