Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la 2a edició de la Feria de Abril a Piera

Arriba la 2a edició de la Feria de Abril a Piera

02/04/2024

L’amfiteatre de l’avinguda Barcelona acollirà diverses activitats el pròxim 6 d’abril

L’esperit andalús tornarà a omplir l’amfiteatre de l’avinguda Barcelona amb la celebració de la segona edició de la Feria de Abril. L’esdeveniment es durà a terme el pròxim dissabte, 6 d’abril, i s’allargarà des de les 10.30 fins a les 21 hores amb actuacions musicals, rituals religiosos i una paellada popular.

Programa d’activitats

Les propostes s’encetaran a partir de les 10.30 hores amb una missa rociera a càrrec del mossèn Carles Muñiz, acompanyat pel cor Virgen del Rosario de Sant Andreu de la Barca. A continuació, el públic podrà gaudir d’actuacions d’Ana i Manu, i de les Flamenquitas de la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores, arribades des de Masquefa.

Cap al migdia, a les 13 hores, es preveu una paellada popular de 8 € amb servei de taula, cadira i bar. Després del dinar, serà el torn de les actuacions de les escoles de sevillanes i flamenc Soles de Andalucía (Piera), la Casa de Andalucía (Vilanova del Camí), Amanecer Rociero del Centre García Lorca (Roquetas del Garraf) i Brisa Flamenca (Can Ros). Seguidament, oferirà un concert el cantant Javier Ginés i es reprendran les exhibicions dels centres de ball sevillà i flamenc Centro Cultural Andaluz (Sant Andreu de la Barca), Centro Andaluz Blas Infante (Baix Llobregat), Associació Cultural Ballestea (Can Mas) i El Amanecer de Piera. La jornada es clourà passades les 21 hores amb un concert de la cantant de cançó espanyola Alicia Rodríguez.

La programació és organitzada per l’Ajuntament de Piera, i compta amb el suport de l’associació veïnal de l’avinguda Barcelona.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Feria de Abril 2024
Feria de Abril 2024