Portada > Actualitat > Notícies > Les inscripcions per la Fira del Sant Crist es tanquen divendres

Les inscripcions per la Fira del Sant Crist es tanquen divendres

03/04/2024

L’acte es durà a terme els 20 i 21 d’abril i comptarà amb una zona de parades, tallers i àpats

La Fira del Sant Crist torna a Piera, un any més, amb una programació d’activitats lúdiques com concerts, exposicions, una zona de jocs tradicionals i infantils o espais dedicats a la gastronomia. Pel que fa a la participació per part d’entitats o particulars, les inscripcions per muntar una parada o un estand es tancaran el pròxim divendres, 5 d’abril.

Com inscriure’s?

Qui tingui interès a col·locar una carpa o un estand, pot formalitzar la seva inscripció adreçant un correu electrònic a l’empresa Mapamundi ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)). Aleshores, contactaran amb les persones que hagin fet la sol·licitud per informar detalladament sobre preus i opcions de participació.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Fira del Sant Crist