Portada > Actualitat > Notícies > La Feria de Abril omple Piera d’esperit andalús

La Feria de Abril omple Piera d’esperit andalús

08/04/2024

Les activitats organitzades a l’avinguda Barcelona apleguen un gran èxit de participació

Tenint en compte la bona acollida l’any passat de la Feria de Abril, el nostre municipi ha celebrat aquest cap de setmana la segona edició de l’esdeveniment, organitzat el 6 d’abril gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i l’associació veïnal de l’avinguda Barcelona-El Serral. Totes les imatges del dia es poden consultar en línia al compte de Flickr de l’Ajuntament.

Al llarg de la jornada, a l’amfiteatre de l’avinguda Barcelona, la població va tenir l’oportunitat d’assistir a un ampli ventall de propostes musicals a càrrec de les escoles de sevillanes i flamenc pierenques i d’altres arribades de localitats veïnes com Vilanova del Camí, Roquetas del Garraf, Masquefa o Sant Andreu de la Barca. El dia es va complementar amb una paellada popular, la tradicional missa rociera —encapçalada pel mossèn Carles Muñiz, acompanyat per un cor de Sant Andreu de la Barca— i amb concerts del músic Javier Ginés i de la cantant de canço espanyola Alicia Rodríguez. Pel que fa a l'àpat popular, s'han venut més de 300 racions de paella.

Per la seva banda, l’Ajuntament ha celebrat els resultats d’aquesta segona convocatòria de la Feria de Abril, i ha agraït la seva feina i implicació a totes les entitats, gent del barri i personal que, per segon any consecutiu, han fet possible l’èxit de la iniciativa.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Feria de Abril 2024
Feria de Abril 2024
Feria de Abril 2024
Feria de Abril 2024
Feria de Abril 2024
Feria de Abril 2024
Feria de Abril 2024