Portada > Actualitat > Notícies > La marxa nòrdica, protagonista de la caminada del Centre d’Atenció Primària

La marxa nòrdica, protagonista de la caminada del Centre d’Atenció Primària

09/04/2024

El personal de l’equipament sanitari organitza una passejada per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física

Avui, 9 d’abril, el Centre d’Atenció Primària (CAP) ha organitzat una nova caminada per l’entorn natural del nostre municipi amb què s’ha celebrat el Dia Mundial de l’Activitat Física. Amb aquest motiu, la jornada ha consistit en una classe genèrica sobre la tècnica de marxa nòrdica, a càrrec d’un pierenc expert en aquesta pràctica.

L’activitat s’ha allargat durant més d’una hora, i ha comptat amb la participació d’una desena de persones, les quals han mostrat la seva satisfacció per tenir l’oportunitat de gaudir per primer cop de la marxa nòrdica. La proposta s’ha dut a terme gràcies al suport de la fisioterapeuta Sònia Samos i de la infermera Úrsula Gimeno.

Arxivat a: Salut
Caminada
Caminada