Portada > Actualitat > Notícies > Piera es prepara per celebrar la Fira i Festes del Sant Crist

Piera es prepara per celebrar la Fira i Festes del Sant Crist

09/04/2024

La programació començarà a partir del 20 d’abril, i s’allargarà fins a l’1 de maig

La Fira i les Festes del Sant Crist tornen a Piera, un any més, amb un programa d’activitats elaborades per l’Ajuntament amb el suport de les entitats locals, enfocades al gaudi de la ciutadania de totes les edats i gustos. Els actes començaran a partir del cap de setmana del 20 i 21 d’abril amb la tradicional Fira, mentre que les Festes es duran a terme entre el 26 d’abril i l’1 de maig.

Tot i que la Fira del Sant Crist s’instal·larà a partir de dissabte, 20 d’abril, el dia 19 s’organitzaran propostes prèvies a l’església de Santa Maria de Piera, al Foment i a la plaça del Peix. L’endemà, la jornada s’encetarà amb la inauguració de l’edició d’enguany de la Fira.

Fira del Sant Crist

Durant el matí del dia 20, la ciutadania podrà assistir a espectacles de música, dansa sevillana i al sorteig del Concurs de Dibuixos. De cara a la tarda i el vespre-nit, se celebraran el Campionat Social de Billar, tallers de globoflèxia i màgia, exhibicions culturals i esportives, i més concerts oberts a tothom.

Al llarg del 21 d’abril, la Fira del Sant Crist oferirà la 16a convocatòria del Piera Motor Festival, la 1a Concentració de Vehicles Clàssics, el 3r Concurs de Puzles, la 22a Trobada d’Intercanvi de Sobres de Sucre i Sacarines o altres espectacles de música i ball. Durant el dia, s’ha programat també l’entrega dels Premis TREC als millors Treballs de Recerca de Batxillerat, un àpat popular, tallers i propostes musicals.

Festes

Uns dies després de la cloenda de la Fira, arribaran les Festes del Sant Crist, les quals tindran una prèvia el dia 24 amb l’entrega dels guardons dels Jocs Florals i dels Premis «Tracta’m de Tu» al Foment. L’esdeveniment estarà acompanyat per una actuació de l’alumnat de l’Aula Municipal de Música. 

El programa començarà el 26 d’abril, s’allargarà fins a l’1 de maig, i compta amb un ampli ventall de propostes, com un concert de Gertrudis —grup que s’acomiada dels escenaris—, rituals religiosos i culturals, un correfoc, la celebració del 28è aniversari dels Falcons de Piera i l’organització d’un festival, per al qual s’ha preparat un servei de bus nocturn. Les Festes d’enguany finalitzaran el dimecres, 1 de maig, amb la 48a edició de l’Aplec de Mas Bonans.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Fira i Festes del Sant Crist 2024
Fira i Festes del Sant Crist 2024

Arxius adjunts