Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament cerca personal laboral d’administració

L’Ajuntament cerca personal laboral d’administració

12/04/2024

El consistori contractarà quatre persones per donar suport als diversos departaments

L'Ajuntament de Piera obre una convocatòria per seleccionar quatre persones en l'àmbit de l'administració. Les candidatures escollides s'incorporaran a la plantilla del consistori per a encarregar-se de donar suport a les àrees locals de serveis Territorials, Socials i Generals, i a la Brigada Municipal.

L'ampliació del personal es duu a terme gràcies al finançament de la Diputació de Barcelona, amb un fons destinat a què el consistori pugui desplegar els Plans Locals d'Ocupació.

En què consisteix l'oferta?

Entre les funcions que s'hauran de desenvolupar, s'inclou la introducció de dades informàtiques, l'atenció telefònica i personal, i treballar per arxivar correctament la documentació de l'Ajuntament. Les bases dels requisits detallades es poden consultar com a document adjunt en aquesta mateixa notícia.

Per a participar en la convocatòria cal que els/les aspirants figurin al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a Demandants d'Ocupació No Ocupat (DONO). Qui vulgui presentar-se, ho pot fer fins al 22 d'abril, omplint el document adjunt que també es troba en aquesta pàgina, i entregar-lo mitjançant el Registre Municipal, acompanyat per tota la informació acreditativa dels mèrits.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Ocupació

Arxius adjunts