Portada > Actualitat > Notícies > Piera serà la seu de la Final Four Júnior nivell A de Barcelona

Piera serà la seu de la Final Four Júnior nivell A de Barcelona

06/05/2024

El remodelat Pavelló Municipal El Prat acollirà la competició els propers 25 i 26 de maig

La Federació Catalana de Basquetbol ha escollit Piera com a seu de la Final Four de bàsquet masculí de categoria júnior (nivell A) de la província de Barcelona. L'esdeveniment es durà a terme els pròxims 25 i 26 de maig al Pavelló Municipal El Prat, un espai que fa uns mesos va estrenar una nova pista de parquet.

Tot i que la lliga encara no ha acabat, el Lonecesito Bàsquet Piera ja és matemàticament campió del grup 1. Malgrat tot, no està classificat per disputar aquesta fase final. Prèviament, haurà de jugar el partit eliminatori que dona accés a aquesta Final Four. L'enfrontament també es jugarà a Piera, el 18 de maig a les 6 de la tarda. El rival dependrà de la classificació final. El club espera poder omplir el pavelló i classificar-se per la Final Four que es farà la setmana següent.

Arxivat a: Esports
Bàsquet