Portada > Actualitat > Notícies > Tot preparat per a la 3a Fira de l’Adopció Animal

Tot preparat per a la 3a Fira de l’Adopció Animal

06/05/2024

La trobada es desenvoluparà el pròxim 11 de maig a la pista de Can Claramunt

Piera comença a preparar-se per organitzar la tercera edició de la Fira de l’Adopció, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament amb l’objectiu de donar una segona oportunitat a les mascotes i, alhora, organitzar activitats per a tota la família, com un taller de pinta-cares per a infants o jocs montessori a càrrec de Desconnecta.

La proposta es durà a terme al llarg del pròxim dissabte, 11 de maig, a la pista de Can Claramunt, des de les 10 fins a les 14 hores. La jornada compta amb la col·laboració de Piera Felina, Font Galí i Gats del Barri.

Arxivat a: Benestar animal
Fira de l'Adopció