Portada > Actualitat > Notícies > Benestar social

Benestar social

Opcions

Notícies per data

  1. Conveni Indimash
    04/03/2013
    La regidoria de Benestar Social amplia la seva col·laboració amb associacions dedicades al foment de la integració, la convivència i el coneixement de la nostra llengua i costums per part dels nouvinguts.
    Arxivat a: Benestar social
  2. Taller habilitats socials i domèstiques
    28/02/2013
    El 27 de febrer va finalitzar el taller d’habilitats socials i domèstiques, organitzat pel Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera i la Diputació de Barcelona.
    Arxivat a: Benestar social
  3. Conveni Creu Roja 2013
    17/02/2013
    Creu Roja Anoia ha renovat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Piera, amb l'objectiu de regular la col·laboració entre ambdues entitats i el finançament de l'Esplai de Creu Roja a Piera.
    Arxivat a: Benestar social
  4. Recollida d'aliments
    15/02/2013
    Avui, a les 18 h, a la plaça del Peix, la UBIC fa un acte d’entrega simbòlica a Càritas Parroquial dels aliments recollits en l'última campanya de recollida d'aliments. L'acte inclou festa infantil, jocs i música a càrrec de DJs locals.
    Arxivat a: Benestar social
  5. Coneixement de l'entorn
    13/02/2013
    En el marc del Pla de Ciutadania i Convivència de l'Anoia s'ha programat un nou curs de coneixement de l'entorn a Piera per a persones immigrades.
    Arxivat a: Benestar social
  6. Teràpies assistides animals
    02/02/2013
    El pròxim dissabte, Dispiera ofereix una xerrada al Casal sobre els beneficis de les teràpies assistides amb animals en les persones amb discapacitat.
    Arxivat a: Benestar social
  7. Guardioles Càritas
    24/01/2013
    Caritas Parroquial fa una pausa en la campanya, prevista per a uns mesos, consistent a col·locar guardioles als establiments en favor del Rebost d’aliments per a les persones més necessitades del municipi.
    Arxivat a: Benestar social
  8. Marató joguines Creu Roja 2013
    11/01/2013
    Les campanyes de recollida de joguines dutes a terme a Piera han pogut complir l'objectiu de repartir il·lusió entre els infants del nostre municipi.
    Arxivat a: Benestar social
  9. Joguines
    13/12/2012
    Creu Roja ha posat en marxa la campanya de joguines a tota la comarca amb l'objectiu que cap infant es quedi sense joguines noves la nit de Reis.
    Arxivat a: Benestar social
  10. Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat 2012
    03/12/2012
    Dispiera va celebrar una festa popular per commemorar el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat en una jornada lúdica però alhora amb caràcter reivindicatiu per raó de les retallades econòmiques que pateix aquest sector.
    Arxivat a: Benestar social
Anterior Pàgina 7 de 14 Següent