Portada > Actualitat > Notícies > Concurs de Cartells per a la Fira

Concurs de Cartells per a la Fira

31/01/2011

En els preparatius de la Fira del Sant Crist per al cap de setmana 16 i 17 d’abril, ja s’han fet públiques les bases per participar en el XVII Concurs de Cartells. Una convocatòria oberta a tothom amb tres premis de fins a 300 euros els quals, per optar-hi, cal seguir els següents punts:

1.- Les obres presentades hauran de ser originals i inèdites sense firmar, amb un lema o pseudònim al darrere per poder identificar-les.
2.- Amb cada cartell presentat, cal adjuntar un sobre tancat a l'exterior del qual figurarà el lema o pseudònim amb el que es presenta. A l'interior, es posaran les dades personals de l'autor/a (nom, cognoms, edat, adreça, correu electrònic i telèfon).
3.- En el cartell caldrà que constin els elements següents: l'escut oficial de l'Ajuntament (reproduït a les Bases) i el text "Fira i Festes del Sant Crist de Piera – abril 2011"
4.- Les obres, que tindran caràcter d'original definitiu, han d'amidar 420 x 297 mm (DIN A3) i es presentaran en paper sobre cartolina sobresortint aquesta 3 cm. per les realitzades a mà, i sobre cartró ploma. Les fetes informàticament hauran d’afegir un suport CD.
5.- Cal presentar els treballs a l'Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 2 i les tardes de dilluns i dimecres de 4 a 6. El termini de presentació finalitza el 7 de març.
6.- Els cartells hauran de ser ideats i presentats amb qualsevol color per ser reproduït, el guanyador, mitjançant el sistema de quadricromia (no seran admeses tintes fluorescents, ni tampoc relleus o volums enganxats, però sí collages).
7.- L'original presentat servirà per fer la publicitat de la Fira i Festes del Sant Crist de Piera. L'autor de l'obra guanyadora podrà signar-la abans de la seva reproducció.
8.- El lliurament de premis tindrà lloc el dimecres 16 de març, a les 7 de la tarda, al Casal per a Joves i Grans. Els cartells premiats seran propietat de l'Ajuntament.
9.- Els participants podran recollir les obres durant el mes de maig al mateix Ajuntament. Els cartells no recollits dins d'aquest període passaran a ser propietat municipal.
10.- Es concediran els següents premis: un primer de 300 EUR, un segon de 150 EUR i un tercer de 100 EUR.
11.- El Jurat podrà declarar algun premi desert. El veredicte del Jurat serà inapel·lable. Qualsevol aspecte no previst en aquestes Bases serà resolt pel Jurat.
12.- La participació en aquest concurs suposa l'acceptació d'aquestes Bases.

Arxivat a: Cultura
Cartell guanyador el 2010