Portada > Actualitat > Notícies > Novetats al transport escolar per al curs 2012-13

Novetats al transport escolar per al curs 2012-13

21/06/2012

Les famílies de l’Escola Herois del Bruc i de l’Institut Guinovarda es veuran afectades, el pròxim curs, per la finalització de la gratuïtat del transport escolar. Per al curs 2012-13 el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya estableix el copagament en el servei de transport escolar no obligatori.

El Transport Escolar es una competència de la Direcció General d’Ensenyament, que gestiona per delegació el Consell Comarcal de l’Anoia (CCA). Ni l’Ajuntament ni els centres escolars tenen competència en aquest tema.

El Departament d’Ensenyament estableix en el seus criteris que el copagament pot anar d’1,5 € fins a 4 € per dia i alumne. El Consell Comarcal de l’Anoia ha establert el preu més baix, tot i que el cost del transport s’estima en més de 4,5 € per alumne.

L’Ajuntament de Piera, conscient de la situació econòmica actual, assumirà el dèficit existent entre les aportacions de les famílies i les del Departament d’Ensenyament i, a més, estableix una línia d’ajuts per tal de minimitzar l’impacte en les economies familiars. Les famílies que sol·licitin el servei de transport en aquests dos centres poden consultar la informació que s’adjunta i el model de sol·licitud.

Tot i que el termini és el mateix que per al de la sol·licitud de transport, 22 de juny, s’acceptarà documentació fora d’aquest període, sempre que s’hagi fet prèviament la sol·licitud del servei.

Arxivat a: Educació
Transport escolar

Arxius adjunts