Portada > Actualitat > Notícies > The Big Jamboree omple la plaça del Peix

The Big Jamboree omple la plaça del Peix

16/07/2018

El passat divendres el cicle Música en Viu va comptar amb l’actuació d’aquesta banda de vuit músics amb una àmplia trajectòria i experiència damunt els escenaris

En el marc del cicle Música en Viu, el passat divendres dia 13 de juliol els pierencs i pierenques van gaudir de la música de The Big Jamboree. La plaça del Peix es va quedar petita per rebre aquesta banda formada per vuit músics amb una gran trajectòria musical i amb una gran experiència damunt dels escenaris.

The Big Jamboree va oferir una gran actuació amb temes de rhytm & blues, jump & jive, jump blues i rock & roll dels anys 50. La formació va interpretar composicions pròpies al costat de versions de temes dels anys 40 i 50. La música va anar acompanyada d’una dosi de bon humor i d’un espectacle visual que va fer gaudir a tots els assistents. Durant l'actuació es va convidar a tothom a una ampolla d'aigua o a una copa de cava.  

En la seva introducció, el regidor de Cultura, Josep Maria Rosell, va recordar que aquesta edició del MEV compta amb formacions de renom. De fet, divendres 27 de juliol arribarà a Piera La Vella Dixieland, un gran referent actual en el món del jazz. El concert es farà a partir de les 22 hores a la plaça del Peix. En cas de pluja es traslladarà al Teatre Foment.

Arxivat a: Cultura
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu
Música en Viu