Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per a la Fira del Sant Crist

Obertes les inscripcions per a la Fira del Sant Crist

25/01/2017

La vint-i-vuitena edició d’aquest esdeveniment se celebrarà els dies 22 i 23 d’abril amb l’objectiu de potenciar el comerç local i convertir-se en un referent a la comarca

Els propers dies 22 i 23 d’abril de 2017, Piera celebrarà la XXVIII Fira del Sant Crist. Es tracta d’un esdeveniment, organitzat des de la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament, que vol potenciar el comerç local així com aquelles iniciatives de fora que hi poden aportar un valor afegit. 

Com en anteriors edicions, hi haurà dues opcions per participar-hi activament. La fira ofereix la possibilitat de contractar un estand o de sol·licitar un espai en metres lineals per a instal·lar-hi una parada on vendre o exposar els seus productes.   

Les persones interessades en formalitzar la inscripció per participar a la Fira del Sant Crist només han d’omplir el formulari corresponent i rebran una confirmació de la sol·licitud per part de l’empresa organitzadora. Per a qualsevol dubte al respecte podeu consultar l’enllaç adjunt o posar-vos directament en contacte amb l’empresa Management al telèfon 93 310 53 62.

Inscriu-te per participar a la Fira del Sant Crist

Arxivat a: Comerç
Fira del Sant Crist