Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per a la Cursa per la Dona

Inscripcions obertes per a la Cursa per la Dona

17/09/2018

L’Ajuntament subvenciona el transport per assistir a aquest esdeveniment que se celebrarà a la ciutat de Barcelona el proper 11 de novembre de 2018

Barcelona acollirà el proper dia 11 de novembre la Cursa per la Dona. Es tracta d’un esdeveniment solidari que se celebra a diverses ciutats i que pretén recaptar fons per lluitar contra el càncer de mama. La Piscina de Piera posa a disposició de la ciutadania un total de 150 dorsals per participar en la prova a un preu de 13 €. Així mateix, la inscripció inclou el transport gratuït en autocar que subvenciona l’Ajuntament de Piera a les persones empadronades a la vila. 

Tots aquells pierencs i pierenques interessats en apuntar-s’hi, ja poden fer-ho adreçant-se a la Piscina de Piera. El termini d’inscripció romandrà obert fins que s’omplin totes les places. L’esdeveniment compta amb el suport de la regidoria d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament, l’Associació de Dones i La Piscina de Piera.

Arxivat a: Esport i salut
Cursa per la Dona

Arxius adjunts