Portada > Actualitat > Notícies > Representació pierenca en la Cursa de la Dona

Representació pierenca en la Cursa de la Dona

12/11/2018

Unes 200 persones es van desplaçar el passat diumenge al matí fins a Barcelona per córrer en aquesta iniciativa a favor de la investigació del càncer de mama

Un any més, la Piscina de Piera va organitzar una sortida per a totes aquelles persones interessades a participar en la Cursa de la Dona que se celebrava diumenge 11 de novembre a Barcelona. La iniciativa comptava amb el suport de la regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Piera, que va subvencionar el transport en autocar per tal que tothom pogués desplaçar-se d’una manera fàcil i còmoda fins a la ciutat comtal. Tot i que es van comptabilitzar 150 dorsals, van ser prop de 200 les persones que hi van assistir distribuïdes en dos autocars que van sortir de Piera a primera hora del matí. A aquesta xifra cal sumar-hi moltes veïnes del poble que van preferir anar-hi en altres mitjans com el tren o vehicles particulars.

Més de 34.000 persones van participar en aquesta edició de la Cursa de la Dona, una prova amb un recorregut de gairebé 8 quilòmetres que anava de les Fonts de Montjuïc a l’avinguda Rius i Taulet. Els diners recaptats per aquesta iniciativa es destinaran a projectes de recerca contra el càncer de mama i a l’atenció de les dones afectades i les seves famílies.

Arxivat a: Salut
Cursa de la Dona 2018
Cursa de la Dona 2018
Cursa de la Dona 2018