Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida del I Festival Internacional de Música

Bona acollida del I Festival Internacional de Música

29/10/2018

El dissabte 27 d’octubre, es va celebrar el tercer i darrer concert del cicle amb el Grup Expressionista, format per Francisca Mendoza, Lito Iglesias i Antoni Besses

El passat dissabte 27 d’octubre, el Santuari del Sant Crist va acollir la cloenda del I Festival Internacional de Música de Piera. El Grup Expressionista, format per Francisca Mendoza, Lito Iglesias i Antoni Besses, va tancar el cicle amb magnífiques interpretacions de Beethoven, Mompou i Brahms. El públic va gaudir del tercer i darrer concert i de les grans actuacions musicals de Francisca Mendoza al violí, Lito Iglesias al violoncel i Antoni Besses al piano.

El I Festival Internacional de Música de Piera ha comptat però amb dos concerts més. El dissabte 13 d’octubre, al Santuari del Sant Crist, es va inaugurar oficialment el cicle amb un concert de Charlotte i Aaron Wajnsberg. Ambdós artistes van fer una gran actuació interpretant obres de compositors de renom com Schubert, Besses, Mahler, Wolf, Marx, Poulenc i Menotti. El festival va continuar amb una segona trobada el dissabte 20 d’octubre, on Antoni Besses va interpretar al piano obres de compositors tan coneguts com Debussy i Gershwin.

Arxivat a: Cultura
I Festival Internacional de Música de Piera
I Festival Internacional de Música de Piera
I Festival Internacional de Música de Piera
I Festival Internacional de Música de Piera
I Festival Internacional de Música de Piera
I Festival Internacional de Música de Piera
I Festival Internacional de Música de Piera
I Festival Internacional de Música de Piera
I Festival Internacional de Música de Piera