Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca de Piera acull una mostra sobre les entitats socials

La Biblioteca de Piera acull una mostra sobre les entitats socials

03/06/2019

L’exposició s’obrirà el proper dia 6 de juny, coincidint amb la celebració d’una taula rodona en la qual estarà representat el teixit associatiu de la vila

Des del proper dijous dia 6 de juny i fins a finals de mes, es podrà visitar a la Biblioteca de Piera una mostra de les entitats socials que treballen a la vila per donar resposta a les diferents necessitats de persones i col·lectius que hi conviuen, així com per posar en valor el paper que actualment tenen les entitat socials als municipis. Hi participen l’AECC – Junta Local de Piera, l’Associació CEPS/CRAE en Polzet, l’Associació de Dones de Piera, Dispiera- Assocació de famílies amb fills amb DID de Piera, la Parròquia de Sta. Maria – Càrites de Piera i Spaai Castell de Fang.

Paral·lelament, el mateix dijous dia 6 de juny hi haurà una taula rodona amb totes les entitats amb representació a Piera. L’objectiu és aprofundir i debatre sobre el futur d’aquestes entitats per assolir millores vers els col·lectius a qui es dirigeixen i més representativitat en el municipi. Alhora, es presentarà el Servei de primera acollida i atenció integral Castell de Fang. El col·loqui començarà a les 18.30 hores i es farà a la Biblioteca de Piera.

Arxivat a: Benestar social
Taula social de Piera