Portada > Actualitat > Notícies > Afectacions a la B-224 per obres d’asfaltatge

Afectacions a la B-224 per obres d’asfaltatge

03/10/2019

Dilluns començaran uns treballs que obligaran a donar pas alternatiu als vehicles en el tram comprès entre el pont de la via del tren i la rotonda del Toni Bou

Durant els propers dies es duran a terme uns treballs d’asfaltatge a la carretera B-224 que afectaran la circulació de vehicles pel nucli urbà de Piera. Les obres començaran dilluns dia 7 d’octubre i es preveu que tinguin una durada aproximada de tres dies. Amb la voluntat d’ocasionar les mínimes molèsties, el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, que és el responsable de les obres, ha previst que es doni pas alternatiu als vehicles en el tram comprès entre el pont de la via del tren i la rotonda del Toni Bou. 

Els talls només afectaran la jornada de treball dels operaris, que serà de 9 a 16.45 hores. Les obres s’iniciaran dilluns a l’alçada del pont, entre el CAP i el carrer Montmar. Les primeres actuacions es faran en les juntes de dilatació i, posteriorment, es treballarà en el fresatge i reposició de la resta del ferm.

Arxivat a: Obres i serveis
Obres

Arxius adjunts