Portada > Actualitat > Notícies > Piera col·labora amb La Marató per la salut mental

Piera col·labora amb La Marató per la salut mental

17/12/2021

Durant tot el cap de setmana s’han programat diferents actes per recaptar fons com la jornada organitzada pel veïnat de Ca n’Aguilera i la Gala i Pregala de Piera Televisió

Comença el compte enrere per a La Marató, una iniciativa solidària de Televisió de Catalunya que dedica la seva trentena edició a la salut mental. L’objectiu és recollir diners per ajudar a afrontar un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la seva vida i que tenen un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn, com és el cas de la depressió, l’ansietat, l’esquizofrènia i altres psicosis, trastorns de la conducta alimentària o addiccions. 

Un any més, Piera vol mostrar la seva solidaritat acollint diferents propostes que se celebraran durant el cap de setmana. Dissabte 18 de desembre, els veïns i les veïnes de Ca n’Aguilera organitzen la IV Marató per la Marató. Durant tota la jornada hi haurà exhibicions de ball, actuacions musicals i d’entitats locals, contes, espectacles infantils i xerrades sobre l’estrès quotidià i la importància de la detecció precoç de les malalties mentals i el seu augment durant la pandèmia. Durant tot el dia hi haurà parades de productes artesanals, xocolota desfeta, servei de bar i altres sorpreses. La ciutadania també podrà participar en tallers de scrap, clauers de plàstic màgic i galetes, entre d’altres, per als quals serà necessari una inscripció prèvia.   

Piera Televisió també ha preparat tota una programació d’activitats que s’iniciarà avui divendres 17 de desembre amb la Pregala al local social de Can Mas. Hi haurà microteatre a càrrec de l’Associació cultural Ballestea, i actuacions de sevillanes. El preu de l’entrada serà de 3 euros que es destinaran a la Marató de TV3. 

El 19 de desembre, al Teatre Foment de Piera, a partir de les 18 hores, els pierencs i les pierenques podran assistir a la Gala de Televisió de Piera. L’entrada més un entrepà opcional tindran un preu de 6 euros que es destinaran íntegrament a la Marato. L’esdeveniment estarà presentat per l’Israel Marín i el Carles Muntaner i comptarà amb les actuacions i exhibicions d’una vintena d’entitats, grups i artistes locals. La Gala de Piera Televisió es retransmetrà en streaming a través d’aquest enllaç.

Arxivat a: Solidaritat
La Marató

Arxius adjunts