Portada > Actualitat > Notícies > S’obre la convocatòria per a cobrir una plaça de sergent de la Policia local

S’obre la convocatòria per a cobrir una plaça de sergent de la Policia local

29/03/2022

Aquest procés de selecció de personal és una de les accions més que es duen a terme amb la voluntat de reforçar la plantilla del cos policial

L’Ajuntament ha iniciat el procediment per a la provisió d’una plaça de sergent de la Policia Local de Piera, mitjançant un sistema de concurs de mobilitat horitzontal en el qual poden participar-hi funcionaris i funcionàries de carrera de cossos policials d’altres municipis catalans, així com dels Mossos d’Esquadra i de les forces i cossos de seguretat de l’Estat destinats a Catalunya. Aquest procés inclourà la creació d’una borsa de treball que permetrà cobrir necessitats puntuals com futures vacants o baixes temporals. 

Entre els requisits per formar part d’aquesta convocatòria cal ser ciutadà espanyol, acreditar ser funcionari/ària de carrera i tenir més de dos anys d'antiguitat en la mateixa categoria objecte de la convocatòria; cal tenir una titulació de batxillerat, de tècnic superior corresponent a cicles formatius de grau superior, o de tècnic especialista corresponent a formació professional de segon grau o equivalent; acreditar el coneixement de la llengua catalana de nivell intermedi (B2); estar en possessió dels permisos de conduir vehicles A i B;  i tenir superat el curs de formació de sergent en el cos policial a què pertanyi la persona aspirant. 

Les persones que vulguin accedir al procés de selecció tenen fins al dia 19 d’abril per a presentar la sol·licitud, preferentment de manera telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Piera. 

Aquesta incorporació és una més de les accions que formen part d’un pla previst per a aquesta legislatura amb l’objectiu de reforçar el cos de la Policia Local de Piera i seguir mantenint la seguretat a la vila.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Comissaria Policia Piera

Arxius adjunts

  • Bases de la convocatòria (PDF, 856 kB)
    Procediment per a la provisió d’una plaça de sergent de la Policia Local de Piera, mitjançant un sistema de concurs de mobilitat horitzontal