Portada > Actualitat > Notícies > Es modifica l’horari dels plens municipals

Es modifica l’horari dels plens municipals

25/07/2023

La propera sessió ordinària se celebrarà dimecres 26 de juliol a les 18 hores

El Govern municipal ha decidit avançar l’horari de les sessions plenàries ordinàries amb l’objectiu de millorar l’organització de l’Ajuntament i garantir la conciliació familiar. En aquest sentit, els plens es continuaran celebrant cada dos mesos, l’últim dimecres de mes, a les 18 hores.

Fins ara es destinaven dues hores a atendre els precs i preguntes de la ciutadania: una primera de 20 a 21 hores, moment en que començava el ple, i una segona un cop finalitzava la sessió, habitualment al voltant de les dotze de la nit. A partir del proper ple, els precs i preguntes oberts a la ciutadania es faran al final de la sessió i formaran part de l’ordre del dia. D’aquesta manera, es dona també més rellevància a les queixes, preguntes i suggeriments de les veïnes i els veïnes de Piera.

El proper ple ordinari de l’Ajuntament de Piera se celebrarà dimecres 26 de juliol de 2023 a les 18 hores. Com ja és habitual, es podrà seguir en directe a través de l’emissora de ràdio local i de la Televisió de Piera.

Arxivat a: Administració local
ple