Portada > Actualitat > Notícies > Tall temporal a la connexió de la B-224 amb el carrer de Ca n'Aguilera per la construcció de la variant de Piera

Tall temporal a la connexió de la B-224 amb el carrer de Ca n'Aguilera per la construcció de la variant de Piera

28/09/2023

Fins al 21 d’octubre, l’accés serà des de la carretera Piera – Esparreguera B-231

A causa de les obres de construcció de la variant de Piera, a partir d'avui, 28 de setembre, i fins al pròxim 21 d'octubre, es tancarà el pas dels vehicles motoritzats pel camí que connecta la B-224 amb el carrer de Can Aguilera.

Durant aquests quinze dies de tancament, l'accés a aquesta àrea haurà de ser a través de la carretera Piera - Esparreguera B-231. Les autoritats locals i els responsables de l'obra sol·liciten la comprensió i cooperació dels conductors per afrontar aquesta interrupció temporal del trànsit, que té com a finalitat última millorar la mobilitat i la seguretat viària a la zona.

Nova variant de Piera

Les obres tenen com a objectiu principal alliberar la travessera actual de Piera, que actualment experimenta un trànsit d'uns 7.300 vehicles diaris. Amb la construcció d'aquesta infraestructura, s'estima que aproximadament 6.500 d'aquests vehicles deixaran de circular pel nucli urbà, la qual cosa es preveu que millori significativament la qualitat de vida dels habitants de Piera.

Es recorda als conductors que planifiquin les seves rutes amb antelació i tinguin en compte el tancament de la connexió entre la B-224 i el carrer de Ca n'Aguilera en les pròximes dues setmanes. Les autoritats també estan treballant per garantir les senyalitzacions adequades i mantenir la mobilitat de totes les persones usuàries de la via durant aquest període.

Arxivat a: Obres i serveis
Variant de Piera