Portada > Actualitat > Notícies > El Teatre Foment acollirà la representació de l’obra «Estimadíssims malvats»

El Teatre Foment acollirà la representació de l’obra «Estimadíssims malvats»

13/02/2024

La proposta és gratuïta i està inclosa en el cicle cultural local «Més Foment»

El pròxim 17 de febrer, el Teatre Foment acollirà a partir de les 19 hores la representació gratuïta de l’obra Estimadíssims malvats, una proposta que s’emmarca en cicle de programació cultural «Més Foment», impulsat per l’Ajuntament de Piera. L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar la nostra vila com un indret referent en cultura per a tots els gustos i oberta a tothom.

Estimadíssims malvats

La peça, a càrrec del dramaturg Víctor Borràs Gasch —interpretada per Laia Vallès i Jordi Vidal— tracta sobre la relació entre les arrels i les experiències passades amb la persona que som avui dia. A través de la música, es reviuen melodies tradicionals i nostàlgiques, amb punts còmics i emotius, per donar-nos a entendre que, tot i que el passat de vegades fa mal, la música ens acompanyarà sempre.

Per saber més detalls sobre aquesta proposta, es pot consultar el dossier informatiu adjunt en aquesta mateixa notícia.

Pròximes activitats

Les següents trobades previstes són les següents: un concert tribut a la popular banda britànica Pink Floyd (16 de març, a les 19 hores); l’obra Mentida podrida (21 d’abril, a les 12 hores); i la sessió de teatre Cendres a les mans (18 de maig, a les 19 hores). A part, també es fa una projecció de cinema infantil cada mes, en el marc del projecte «CineXic»

Des del l’Ajuntament, es treballa per sumar més propostes en aquest cicle d’activitats i continuar millorant l’oferta cultural del Teatre Foment de Piera.

Arxivat a: Cultura
Estimadíssims malvats
Estimadíssims malvats

Arxius adjunts