Portada > Actualitat > Notícies > Aposta per unes festes segures

Aposta per unes festes segures

28/08/2019

L’Ajuntament estableix una nova normativa per a garantir el bon desenvolupament de la Festa Flaix FM & Devotion Festival

S’apropa la Festa Major de la vila de Piera i s’ultimen els preparatius per a garantir que els actes programats es desenvolupin sense incidents i comptin amb una gran participació de la ciutadania. L’aposta per unes festes segures ha portat a l’Ajuntament a crear una nova normativa que regula alguns aspectes relacionats amb la festa Flaix FM & Devotion Festival que se celebrarà el proper divendres dia 6 de setembre al Polígon, en concret al costat de la bàscula municipal.

Aquestes normes estableixen que es demanarà un document identificatiu (DNI, NIE o passaport) per poder accedir a l’esdeveniment i que no es podran utilitzar fotocòpies o fotografies d'aquest. Així mateix, les persones menors d’edat hauran de portar signada una autorització que podeu trobar com a document adjunt. I els menors de 16, és a dir, els que tinguin fins a 15 anys, no podran romandre al recinte si no estan acompanyats d’una persona responsable autoritzada o bé del pare, mare o tutor legal.

Durant la festa, es prohibirà la venda d’alcohol a menors d’edat, així com l’entrada de qualsevol mena de begudes al recinte. Tampoc s’hi podrà accedir amb objectes perillosos i no es toleraran actituds sexistes, LGTBIfòbiques, homòfobes, violentes o de qualsevol caire que atemptin contra la llibertat de qualsevol persona.

La festa Flaix FM & Devotion Festival començarà a partir de les dotze de la nit. Aquesta edició comptarà amb la música de Sergi Domene, el DJ Oriol Torres i el Devotion Team i amb els millors efectes visuals del moment.

Arxivat a: Festes
Festa Flaix FM

Arxius adjunts